Om os

Luxware er en forretning med fokus på ekstraordinær service. Med noget af den fineste boligindretning på markedet, det fremragende håndværk og førsteklasseskvalitet, er vi i stand til at give dig de mest essentielle ting, der gør dit hjem stilfuldt, mere personligt og fuldkomment. Med inspiration af det gamle Tyrkiet, og det forrygende samarbejde med Karaca, kan vi få dit hjem til at føles som et museum.
En kaffemaskine der brygger tyrkisk kaffe, bløde lagner til at behageliggøre de kolde nætter, fine tallerkener til at servere dine familiemiddage, køkkenartikler der giver et præg af klasse og elegance, samt flere diverse ting, som er præget af skønheden ved Tyrkiet. Det er hvad Luxware tilbyder.
At behandle alle vores kunder med respekt og høflighed, er en af vores største mærkesager. Vi er fuldstændig dedikerede til at gøre din oplevelse med os så fortræffelig, som overhovedet muligt. Vi vil skabe et miljø, hvor alle er velkomne og føler sig hjemme, fordi vi hos Luxware er som en familie.