Historien bag Seljuk (Mai)

Historien bag Seljuk (Mai)
HISTORIEN OM MAI-SERIEN OG PERIODENS MADKULTUR Det tyrkiske køkken er et helt særligt køkken, som er blevet påvirket af forskellige kulturer gennem historien og blander disse påvirkninger med sin egen kultur. Selvom de osmanniske paladsretter for det meste visualiseres, når vi siger "tyrkisk køkken", er hovedgrundlaget for det osmanniske køkken Seljuk-kulturen. Da det Osmanniske Rige havde en forståelse for at holde kulturarven i disse lande i live med de lande, det erobrede, arvede det også arven fra den største stat i periodens anatolske lande, nemlig Seljukkerne. Tyrkisk køkkenkultur fortsatte med at leve i det osmanniske rige. Som Ömür Akkor sagde, "Det tyrkiske køkken er faktisk en kultur i sig selv. Fra Centralasien til Balkan har det tyrkiske køkken været indflydelsesrigt alle steder, hvor tyrkere passerede. Tyrkisk køkken er ikke bare mad, det er en kultur. ” Karaca arbejder altid på at tilføje variation og karakter til sine produktgrupper og har skabt den nye Mai-serie, denne gang med tyrkiske traditioner og kulinarisk arv. Det genforenede 1000 års tyrkisk kultur og kulinariske traditioner med en moderne fortolkning.

Læs næste

Historien bag Mesopotamien

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.