Bytte og Returret

Vi gør vores bedste for at sikre, at alle vores kunder får en glad shoppingoplevelse med Luxware.dk. Hvis du dog har brug for at returnere en vare af en eller anden grund, finder du instruktioner om, hvordan du gør det her.

Du kan returnere dine varer, der er købt online inden for 14 dage efter modtagelsen af ​​din ordre for en fuld refundering til den anvendte originale betalingsmetode, men du er dog ansvarlig for porto og eventuelle tilknyttede omkostninger og risiko for returnering af varerne til os. Du skal sikre dig, at produkterne med den udfyldte fortrykt mærkning returneres af vores online returcenter inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre, ellers kan din refusion afvises.

Returner din ordre via post til:

Luxware.dk
Nørrebro Bycenter Lygten 2
2400 København NV

Alternativt kan du kontakte os, hvorefter vi sender en returlabel til dig på mail, som du kan printe ud og klistre på pakken. Fragt omkostningerne vil dermed modregnes ved tilbagebetaling.

Vi anbefaler, at du returnerer varerne via en registreret leveringstjeneste og opbevarer porto-beviset. Vi sender dig en e-mail, når din refundering er behandlet – så lad op til 14 dage til, at refunderingen vises på din konto.

Generel

Alle genstande, du ønsker at returnere, skal være i den originale emballage, hvor det udgør en del af varerne. For eksempel; æske, tøj og gaveartikler. Hvis en vare har en returpolitisk swing-billet vedhæftet, skal den stadig være vedhæftet og uskadet ved returnering.Returnering porto sker for din egen pris og risiko.Du kan returnere alle varer, der bestilles online i overensstemmelse med betingelserne i dette afsnit bortset fra:

  • personaliserede eller skræddersyede genstande
  • alle genstande, der forringes eller udløber hurtigt
  • alle ting, der er forseglet af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejniske årsager, hvis du har forseglet dem eller fjernet hygiejnestrimlen. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til dyner, madrasbeskyttere, dufte og parfume, puder
  • alle genstande, der er uadskilleligt blandet efter levering.

Du kan ikke annullere din ordre medmindre varerne er defekte, beskadiget ved levering eller forkerte. Du har en juridisk forpligtelse til at tage rimelig pleje af varerne, mens de er i din besiddelse. Hvis du ikke har taget rimelig pleje af varerne, forbeholder vi os ret til at nægte en tilbagebetaling og returnere varerne til dig for din egen pris.